Ote perus-maanantai-aamusta. 

minä: "missä se Topon pupu nyt on, just toin sen alakertaan. Teidän pitää hei nyt lähteä, Topon pitää ehtiä ulkoiluhetkeen päiväkodissa"

mies: "Topo, missä pupu?"

Topo pyörii ympyrää alakerrassa, hokien "puuupuuuu". Pupu on ja pysyy hukassa. Välillä oikeasti epäilen, että se ottaa ns jalat alleen.

puhelin soi

mies "hei, hämärästi tuttu numero, vastaa"

minä vastaan

soittaja "hei, toimintaterapeutti Lastenlinnasta tässä soittelee. Ajattelin vain kysäistä, että mitä teille kuuluu, kun teillä olisi ollut Topon kanssa aika tänne meille 20 minuuttia sitten". 

Niin... avasin "HUS-postin" liikuttaessani trioa puistoreissulta kotiinpäin, postilaatikon, ja kodin välisellä matkalla. Kirjeessä olivat ajat Topon "vuosihuoltoon" Lastenlinnaan. Kotona laitoin kirjeen siihen pinoon, jonne kaikki muutkin kirjeet laitetaan. Ja sen koommin kirjettä ei ole näkynyt. Koko viiden viikon kesäloman ajan, mietin joka päivä, että pitää soittaa "linnaan" (jonne mies totuuden nimissä kaksi kertaa yritti loman aikana soittaakin), ja pyytää ne vuosihuolto-ajat. Tänään, aamulla, mietin että heti kun mies, ja Topo ovat ns ottaneet ritolat, ja lähteneet töihin/päiväkotiin, soitan sinne Linnaan. Mutta kerkesivät ensin. 

WP_20130804_041-normal.jpg